Zavod Oreli Vas vabi na PREDAVANJE O DIABETESU ALI SLADKORNI BOLEZNI 19. oktobra 2018, od 17.00 do 19.00, v Osnovni šoli Stranje.

»Dedi, z babi sta povabljena na delavnico in izobraževanje o sladkorni bolezni!« »Ja, saj nimava sladkorne bolezni, zakaj bova po hodila?« »Ravno zato, da je ne bosta dobila! Naučila se bosta, kaj vodi v starostno sladkorno bolezen in kako ...

Zavod Oreli vabi na delavnice spletnih tehnologij s ciljem izdelave spletne strani v okviru VGC Ljubljana.

V oktobru 2018 smo v Zavodu Oreli izvedli osnovno izobraževanje o uporabi računalnikov in pametnih telefonov s skupino starejših občank in mladih prostovoljcev.

V Ljubljani je 3. in 4. oktobra 2018  Center za družboslovno informatiko Fakultete za družbene vede UL gostil 6. strokovno srečanje v okviru evropskega projekta ITHACA (InnovaTion in Health and Care for All).

Program za delo smo izdelali na naših skupnih srečanjih v svetovalni pisarni, izvedli pa smo ga na Planini pod Golico nad Jesenicami.

Zavod Oreli vabi na medgeneracijsko osnovno računalniško izobraževanje v okviru VGC Ljubljana med 1. in 5. oktobrom 2018, od 17. do 21. ure

Vida Uršič ponovno pokazala, da je aktivna in zdrava starost združitev modrosti, znanja in aktivnega dolgoletnega dela – kar ji prinaša odlične uspehe.

4. junija 2018 je na Brdu potekala zaključna prireditev natečaja Prostovoljec leta, na kateri so bila podeljena priznanja izbranim prostovoljcem in prostovoljskim projektom. Natečaj razpisuje Mladinski svet Slovenije, častni pokrovitelj ...