Dogodek bo potekal 6. april 2019, od 8. do 12.ure. Glavni program bo pred svetovalno pisarno, ob 9. uri, ko nas bo nagovoril župan občine Kamnik, g. Matej Slapar.

Zavod Oreli vabi na medgeneracijsko osnovno računalniško izobraževanje v okviru Večgeneracijskega centra Ljubljana med 18. in  25. marcem 2019, od 17. do 21. ure.

Ob Mednarodnem dnevu prostovoljstva, 5. 12., ki ga letos praznujemo že 33. leto, smo bili z našimi prostovoljci povabljeni v Državni zbor na sprejem. Na prijazno povabilo smo se odzvali in pripravili polurni program za poslance DZ.

Zavod Oreli je v Kamniku izvedel dva sklopa delavnic v okviru Večgeneracijskega centra Ljubljana. Aktivnosti in vsebine delavnic so namenjene družinam/osebam z nizko delovno intenzivnostjo.

»Dedi, z babi sta povabljena na delavnico in izobraževanje o sladkorni bolezni!« »Ja, saj nimava sladkorne bolezni, zakaj bova po hodila?« »Ravno zato, da je ne bosta dobila! Naučila se bosta, kaj vodi v starostno sladkorno bolezen in kako ...

Zavod Oreli Vas vabi na PREDAVANJE O DIABETESU ALI SLADKORNI BOLEZNI 19. oktobra 2018, od 17.00 do 19.00, v Osnovni šoli Stranje.

Zavod Oreli vabi na delavnice spletnih tehnologij s ciljem izdelave spletne strani v okviru VGC Ljubljana.

V oktobru 2018 smo v Zavodu Oreli izvedli osnovno izobraževanje o uporabi računalnikov in pametnih telefonov s skupino starejših občank in mladih prostovoljcev.

V Ljubljani je 3. in 4. oktobra 2018  Center za družboslovno informatiko Fakultete za družbene vede UL gostil 6. strokovno srečanje v okviru evropskega projekta ITHACA (InnovaTion in Health and Care for All).